Zoeken naar loopband fiets

loopband fiets
Nederlandse uitvinding een loopband op een fiets!
Kan je niet kiezen tussen lopen en fietsen? De Lopifit is een Nederlandse uitvinding die een loopband combineert met een elektrische fiets bekijk de beelden! De Nederlander Bruin Bergmeester was het beu om altijd in een muf fitnesskamertje te sporten en besloot eigenhandig een loopband op een fiets te installeren. De Lopifit is het resultaat! Eens je de band in beweging zet door te lopen of te wandelen wordt de motor van de fiets ingeschakeld om ondersteuning te bieden net zoals bij een e-bike.
Ontdek dit nieuwe unieke vervoersmiddel de Moonwalker.
Werelds eerste elektrische fiets met loopband. Wandelend een fietser bij houden! Ja dat kan echt! Uitgevonden in Drenthe en nu te beleven in het Westerkwartier. Deze gave Moonwalker maakt de unieke combinatie tussen fietsen en lopen mogelijk! Terwijl jij loopt op de loopband gaat jou fiets tot wel 25km per uur. De Moonwalker maakt lopen ineens erg leuk!
Lopifits huren in Ouddorp De Bever Verhuur.
DOOR TE LOPEN OP EEN LOPIFIT! Lopifit verhuur in Ouddorp. Cartoonisten noemen dit de hamsterfiets wij dopen dit om tot de Beverfiets. De Lopifit is een combinatie tussen een fiets step en een loopband. Op deze elektrisch ondersteunde loopbandfiets zitten om de vaart er goed in te houden in totaal 6 versnellingen. Bij De Bever Verhuur is dit voertuig exclusief te huur en zijn er ook diverse tours onder begeleiding te volgen. Opstarten als een step één been zet af en voilà daar ga je. Rijden als een fiets je loopt en daardoor beweeg je je voort. Krijg je het foefje door dan zoef je door Ouddorp want de maximale snelheid van een Lopifit is wel 25 km per uur.
Loopfiets Texel Huur een Lopifit. Met de loopfiets Texel ontdekken! Home.
Huur een loopfiets en beleef een unieke Texel-ervaring! Zonder inspanning veel zien. Snelheid tot wel 25 km per uur. Eenvoudige bediening. Boek nu een Lopifit!
Half Fiets Half Loopband Dit Vervoersmiddel Kan Weleens Een Revolutie Zijn Op Het Gebied Van Individuele Mobiliteit BekijkDezeVideo.nl.
De Nederlands Bruin Bergmeester heeft een nieuw soort fiets uitgevonden die hij de LOPIFIT heeft genoemd. De fiets is een combinatie van een normale fiets en een loopband. Na een testperiode en wat fondsenwerving werd er een prototype gemaakt en de fiets is nu in productie genomen. De prijs van de fiets is nog niet echt aanlokkelijk 2400 euro maar het is duidelijk dat The Electric Walking Bike een revolutie is op het gebied van individuele mobiliteit! Blijf niet achter Volg ons! Schrijf u in voor BekijkDezeVideo zo mist u nooit de beste video's van de week.
Promo Loopfiets Lopifit 2012 YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Oct 3 2012. Loop wandel tempo en ga met fiets snelheid. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next. Lopifit MGshops.nl Duration 132. MG shops 39647 views. 5 CRAZY COOL BIKES WORTH SEEING Duration 1146. Minds Eye Design 602433 views. Esteira Móvel Duration 151. Portal eCuesta 44600 views. Elektrische loopfiets voor ouderen Duration 315. Omroep Gelderland 5331 views. Interesse voor loopfiets uit Valthe Duration 121. RTV Drenthe 182131 views.
Zoekresultaten voor fitness sport fitness loopband Fietswinkel en specialist in uw vrije tijd!
Hulp of advies nodig? Bel 0032 11 56 66 67. Zoekresultaten voor fitness sport fitness loopband. Loopband Ustyle Freewill R500. ITEK prijs 775 00. ITEK prijs 295 00. Loopband Body Sculpture Bt-3143S2P-C. ITEK prijs 495 00. Loopband Body Sculpture Bt-6400S6Pe1Us-C.
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com.
Loopfietsen op de Veluwe nieuw en hilarisch!
Bij de Veluwe Specialist heb je de keuze tussen de ochtend middag of de hele dag. De loopfiets ook wel lopifit genoemd is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo loop je in een uur 15 tot wel 25 km. De loopfiets heeft vier keer zoveel snelheid met minder inspanning met veel plezier! Op zoek naar een dagvullend programma? De E-Loopfiets is te combineren met klimmen in Klimbos Garderen een bier/wijnproeverij of uiteraard een heerlijk lunchpakket! Wil je dit combineren met andere activiteiten neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.
Fietsen en tegelijk op loopband? Het kan! VTM NIEUWS.
Of haat je het om tegen de wind in te fietsen? Dan is de Lopifit misschien iets voor jou een Nederlandse kruising tussen een loopband fiets en step. De loopfiets komt overgewaaid vanuit Nederland maar lijkt nu ook Vlaanderen te veroveren. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Lopifit ziet er op het eerste gezicht een beetje vreemd en zelfs belachelijk uit. Maar de Nederlander Dirk Jan Gelderblom heeft er wel een gat in de markt mee gevonden. De aanvragen en bestellingen stromen binnen. Zelfs in Qatar en Dubai is er interesse de Arabieren vinden het geweldig. Op een fiets kunnen ze met hun lange gewaden niet rijden maar met de Lopifit blijft alles in de plooi hangen.
Voor de fietsers die liever lopen Tussen de Wielen.
De fiets is ooit begonnen als loopfiets klik voor geschiedenisles. Innovatieve geesten denken echter dat we weer terug moeten naar het loop-fiets principe. De lopifit is een soort step met een loopband. Door te wandelen op je fiets zorg je voor aandrijving van je achterwiel. Je loopbeweging wordt daarnaast nog eens ondersteund door een elektrische motor. Zo ga je met de zelfde wandelbeweging met de Lopifit 4 keer zo snel dan gewoon wandelen. Meer informatie over de Lopifit. De lopifit zorgt met zijn elektrische ondersteuning wellicht voor een comfortabele ervaring. Erg sportief is het echter niet. De Fliz een duitse uitvinding heeft een totaal ander concept. Je wordt middels een tuigje onder de fiets gehangen.

Contacteer ons