Meer resultaten voor elektrische fiets lage instap

elektrische fiets lage instap
elektrische fiets lage instap
elektrische fiets lage instap
elektrische fiets lage instap
Wilt u liever geen elektrische fiets met lage instap of vind u een model zonder lage instap simpelweg mooier dan hebben wij ook nog gewoon de Batavus elektriche fietsen Sparta elektrische fietsen Koga elektrische fietsen en als laatste de Pegasus elektrische fietsen in ons assortiment. Voordelen elektrische fietsen met lage instap. Het grootste voordeel van een elektrische fietsen met lage instap is het feit dat u makkelijk op en af kunt stappen. Dit is met name handig als u bijvoorbeeld last heeft van uw knie heup of andere gewrichten die met uw been te maken hebben.
Goedkope Elektrische Damesfiets kopen 699 Matrabike.nl.
Uw elektrische fiets kopen doet u daarom altijd voordelig en veilig bij Matrabike. Ook voor de heren hebben wij een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Het kopen van een elektrische fiets is niet iets wat u zomaar doet. Doorgaans zijn de prijzen behoorlijk en zijn er speciale wensen waaraan de fiets moet voldoen. Om het zoeken makkelijker te maken kunt u in de linker balk makkelijk de specificaties die u wenst aangeven. Automatisch wordt dan ons assortiment aan elektrische fietsen getoond wat voldoet aan uw wensen. De actieradius van een elektrische fiets. De trapondersteuning bij een E-bike wordt opgewekt door een motor. Deze motor wordt aangedreven door een accu. Deze accu dient u vanzelfsprekend zo nu en dan op te laden.
opvouwbare step
Stella Nantes Elektrische fiets met extra lage instap.
Extra lage instap op stoeprandhoogte. De Stella Nantes is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met knie of heupbewegingen. De extra lage instap zorgt ervoor dat je gemakkelijk op en afstapt. Met het uitgebreide LCD Display bestuur je de hele elektrische fiets. Je bepaalt zelf in welke ondersteuning je fietst en je ziet de belangrijkste indicatoren van de e-bike in één oogopslag.
Classic Elektrisch Elektrische lage instapfiets Lintech.
Op en afstappen wordt een fluitje van een cent dankzij de zeer laag doorlopende stang. Maar ook het rijden zelf wordt een makkie dankzij de elektromotor in het voorwiel. Dit stille motortje geeft u extra snelheid dan wel extra ondersteuning bij het trappen. Met het bedieningspaneel aan het stuur kunt u zelf aangeven hoeveel hulp u wenst. U heeft de keuze uit 6 ondersteuningsstanden. Met de Start Go functie kunt u zelfs wegrijden vanuit stilstand zonder mee te trappen!
Fietsen met X-tra lage instap Sparta.nl.
Fiets voor lange mensen. Fietsen met lage instap. Lekker laag bij de grond. De Sparta Entree is dé fiets voor iedereen die een fiets zoekt met een lage instap. Met slechts 26 cm is de instap niet zomaar laag maar extra laag. Dat is niet alleen handig bij het opstappen of afstappen het is ook nog eens een veilig gevoel dat je snel weer met beide benen op de grond staat als dat nodig mocht zijn. Naast een lage instap biedt de ENTREE ook wat meer ruimte bij het instappen. Lager én ruimer dus! Wil je makkelijk en veilig op en afstappen? Vind jij het belangrijk dat je snel bij de grond kunt als dat een keer nodig is?
E-Line Pointer Rijwielen.
E-BIKE MET EEN SPORTIEVE UITSTRALING VERENDE VOORVORK EN ZADELPEN PLUS EEN MOTOR MET FLINKE VOORWIELAANDRIJVING. COMFORTABELE ZIT VOOR MOEITELOZE KILOMETERS. Meer informatie en specificaties. OPTIMAAL COMFORT LAGE INSTAP DICHTE KETTINGKAST EN VERENDE VOORVORK. DEZE E-BIKE IS OOK UITGERUST MET DE SAFETY SPRING HET SLIMME VEERTJE DAT WEGDRAAIEN VAN UW VOORWIEL VOORKOMT. FORTA IS GEMAAKT VOOR DAGELIJKS GEBRUIK EN VRAAGT WEINIG ONDERHOUD. Meer informatie en specificaties. E-BIKE MET EEN SPORTIEVE UITSTRALING. DEZE FIETS MET TRAPONDERSTEUNING HEEFT ALLES OM ONTSPANNEN EEN TOERTOCHT TE MAKEN. IS OOK UITERMATE GESCHIKT VOOR DE DAGELIJKSE RIT NAAR SCHOOL EN VOOR WOON-WERKVERKEER. COMFORTABEL FIETSPLEZIER DOOR VERENDE ZADELPEN EN GEVEERDE VOORVORK. Meer informatie en specificaties.
Sparta Entree ION 2016 Lage Instap Terugtraprem.
Hierdoor kunt u als het ware het frame inlopen en dan rustig en veilig opstappen. De Sparta Entree ION 2016 Lage Instap Terugtraprem is een elektrische fiets die is afgemonteerd met 7 versnellingen Shimano Nexus. Deze versnellingen zijn volledig verwerkt in het achterwiel waardoor u een dichte kettingkast heeft. De krachtige rustig opbouwende en volledig geruisloze 33Nm ION motor zit in het voorwiel van de elektrische fiets. U hoeft niet bang te zijn dat deze fiets weg schiet de ondersteuning gaat zeer geleidelijk. Het frame en de velgen zijn aluminium. De sterke RVS spaken geven de fiets de benodigde basis. Elektrische fietsen van Sparta.
Elektrische fiets met lage instap.
Als u moeite hebt met opstappen is het wellicht ongemakkelijk om de fiets te nemen of vind u dit zelfs gevaarlijk. Een lage instap is de oplossing voor deze problematiek. De elektrische fiets met lage instap combineert het gemak van een lage instap met het voordeel van elektrisch fietsen. Met een elektrische fiets hoeft u niet te zwoegen bij tegenwind en komt u niet bezweet op uw werk aan als u de fiets pakt. De elektrische fiets met lage instap is daarom een uitkomst voor mensen die een actieve levensstijl willen combineren met gemak en veiligheid. Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Wij bieden een breed scala aan elektrische fietsen aan.
De herenfiets verdwijnt Elektrischefietsen.com.
Sinds kort 2 fietsen aangeschaft een heren en een dames fiets leeftijd 67 jaar geen probleem met een heren fiets. Genoeg over na gedacht ik moest een heren fiets en geen lage instap dames fiets. Ik ben blij met mijn elektrische fiets zonder stang. Geen valpartijen meer omdat ik mijn been niet hoog genoeg optilde. Hilarisch voor omstanders maar niet leuk voor mezelf. Dus ik rij gewoon op een damesfiets. Een paar jaar geleden heb ik mijn heup gebroken daardoor kon ik nog heel moeilijk opstappen. Het was voor mij de aanleiding om een nieuwe fiets aan te schaffen. Deze fiets werd een E-bike zonder stang. Deze fiets bevalt mij prima.
Elektrische fiets met maximaal comfort en lage instap Flyer C-Serie.
Dit is het logische resultaat van een ontwikkelingsproces waarbij veel aandacht is besteed aan de behoeften van onze doelgroep. Doel hierbij was om van de elektrische fiets een plezierig vervoersmiddel te maken en niet zozeer een instrument om afstands of snelheidsrecords mee te verbreken. De C-serie weet als geen ander plezier comfort en veiligheid samen te brengen. Of u nu boodschappen doet of voor uw plezier een stuk gaat fietsen met de C-serie is ontspanning gegarandeerd! C-Serie Een E-Bike voor iedereen en elke situatie. Lees meer over de C5.1. Lees meer over de C8.1. Lees meer over de C8 Di2. Lees meer over de C8N.
Essenze elektrische fiets Lage Instap Forza elektrische Fietsen.
De kwaliteit van onze elektrische fietsen en alle onderdelen wordt doorlopend gecontroleerd. Zo garanderen wij u een betrouwbare elektrische fiets. Toch een uitdaging met uw elektrische fiets? Met onze landelijke Forza Service sturen wij één van onze monteurs bij u langs om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Werken bij Forza Forza Disclaimer Privacy Policy Klantenservice E-bike Contact.
Elektrische Fietsen van Batavus. Een gevarieerd aanbod!
Batavus Wayz E-go Deluxe Vanaf 1899 Bekijk deze uitvoering. De Batavus Wayz E-go Exclusive Ltd. is verkrijgbaar in 1 uitvoeringen. Batavus Wayz E-go Exclusive Ltd. Vanaf 2599 Bekijk deze uitvoering. De elektrische fiets is zeer populair en wordt steeds meer gemeengoed in Nederland. De grote voordelen van comfortabele trapondersteuning worden door jong en oud omarmd. Op je elektrische fiets heb je altijd wind mee en ben je zo op je bestemming. Met een elektrische fiets van Batavus profiteer je bovendien van alle voordelen van een unieke combinatie de nieuwste technieken gekoppeld aan meer dan 100 jaar passie voor fietsen. Gevarieerd aanbod elektrische fietsen. Het resultaat is een gevarieerd aanbod elektrische fietsen gemaakt in Heerenveen volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Contacteer ons