Op zoek naar reviseren?

reviseren
Reviseren Buro Juridische Vertalers.
Reviseren houdt in dat een vertaling kritisch wordt gecontroleerd op mogelijke fouten en dat deze nog eens nauwkeurig vergeleken wordt met de brontekst. Reviseren is een kwaliteitscontrole en gaat verder dan een correctie. De corrector m/v verbetert de schrijf en grammaticale fouten; een revisor beoordeelt hiernaast de vertaalkwaliteit en controleert onder andere.:
elektrische step
werkwoord reviseren vervoegen.
wij zullen gereviseerd hebben. jullie zullen gereviseerd hebben. zij zullen gereviseerd hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. ik zou reviseren. jij zou reviseren. hij zou reviseren. wij zouden reviseren. jullie zouden reviseren. zij zouden reviseren. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt.
agile project manager
Kennisplatform taaldidactiek Reviseren.
Reviseren betekent dat de schrijver zijn tekst, of delen ervan, opnieuw leest en herziet. De revisies kunnen betrekking hebben op de structuur van de tekst, de inhoud, de formulering, de spelling en de interpunctie. Bij het reviseren reflecteert de schrijver op zijn product.
Revisie techniek Wikipedia.
Reviseren is afgeleid van het Franse woord voor herzien. In het bijzonder wordt met de revisie van een motor gedoeld op het zodanig opknappen ervan, dat deze weer voor lange tijd kan functioneren. Ook zijn deelrevisies, van bijvoorbeeld oldtimermotoren, mogelijk.
Wat wordt bedoelt met reviseren in de techniek? TechnischWerken.
Reviseren is afgeleid van de Franse uitdrukking die voor herzien of herziening wordt gebruikt. Naast de techniek wordt het woord revisie onder andere ook gebruikt in de rechtspraak. Wanneer men het echter over revisie en reviseren heeft denken de meeste mensen aan de techniek.
Reviseren dynamo's.'
Na montage wordt de dynamo uitvoering getest op de testbank. Bij positief resultaat is de desbetreffende dynamo weer klaar voor gebruik. Wij reviseren dynamo's' door heel Nederland! revisie, reparatie en levering van startmotoren en dynamo's' verkoop airco's.' Tip ICT Services.
Fietsaccu revisie: Kies uw accu model Fietsaccu-revisie.nl.
Gazelle Innergy Goud accu reviseren. Gazelle Innergy Platina accu reviseren. E-motion E-300 accu reviseren. E-motion E-400 accu reviseren. E-motion E-500 accu reviseren. E-motion 240 Wh accu reviseren. RemovE kettingkast accu 36v reviseren. Fietsaccu revisie voor uw e-bike: hoe werkt het?
reviseren/vervoeging WikiWoordenboek.
Ga naar: navigatie, zoeken. vervoeging van de bedrijvende vorm van reviseren. onbepaalde wijs kort lang. te zullen reviseren. te hebben gereviseerd. gereviseerd zullen hebben. gereviseerd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.
Piano laten reviseren? Gedeeltelijke of complete revisie Vleugel huren? Op zoek naar een nieuwe of gebruikte piano? Voor verhuur, verkoop, stemmen en reviseren bent u bij Pianova aan het juiste adres.
We hebben goede contacten met een zeer betrouwbaar bedrijf die erg goed reviseren. Daar kunnen wij het zelf meestal niet voor doen. Het instrument wordt hier bij Pianova gehaald en ook weer terug gebracht en een instrument is dan bijna niet van nieuw te onderscheiden.
Wat is reviseren? MRA Motoren Revisie Autobedrijf.
Checklist veilig op weg. Wat is reviseren? MRA reviseert o.a. auto, scheeps, industriemotoren en cilinderkoppen. Wij passen cilinderkoppen aan voor L.P.G, testen materiaal op haarscheurtjes, zowel op bedrijfstemperatuur als onder druk, slijpen kruk en nokkenassen en doen draai en freeswerk. Reviseren begint met het demonteren en grondig reinigen van een motor.
Reviseren Reviseren GKN Land Systems.
Statiegeld retour systeem. Reviseren en recyclen van gebruikte aandrijfassen voor de vervangingsmarkt. GKN ontwikkelt en produceert nieuwe aandrijfassen en systemen voor de OEM Original Equipment Manufacturers, maar neemt ook gebruikte assen van de werkplaatsen terug. Deze worden professioneel gereviseerd volgens de OE-normen om opnieuw gebruikt te worden in de vervangingsmarkt.

Contacteer ons