Zoeken naar reviseren

reviseren
Nederlandse synoniemen van reviseren ander woord voor reviseren.
Puzzelomschrijvingen van reviseren in het puzzelwoordenboek. Nazien van een motor. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen. De hondsdagen zijn weer aangebroken!
elektrische step
Synoniemen van reviseren ander woord voor reviseren synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord. controleren corrigeren doorzien inspecteren nagaan nakijken onderzoeken overkijken reviseren verifiëren corrigeren ww. controleren nakijken reviseren verbeteren. woordverbanden van reviseren grafisch weergegeven. Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken. ANW WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.
stelvoet
werkwoord reviseren vervoegen.
Onvoltooid tegenwoordige toekomende tijd ottt. Voltooid tegenwoordige toekomende tijd vttt. ik zal gereviseerd hebben. jij zult gereviseerd hebben. hij zal gereviseerd hebben. wij zullen gereviseerd hebben. jullie zullen gereviseerd hebben. zij zullen gereviseerd hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt. ik zou gereviseerd hebben. jij zou gereviseerd hebben. hij zou gereviseerd hebben. wij zouden gereviseerd hebben. jullie zouden gereviseerd hebben.
data recovery
Reviseren in het Engels vertaald uit het Nederlands.
herstelling van materiaal opknapbeurt revisie. Cross Translation From To Via. revoir voir de nouveau. Computer vertaling door derden.
koelkast
Wat is reviseren? MRA Motoren Revisie Autobedrijf.
auto scheeps industriemotoren en cilinderkoppen. Wij passen cilinderkoppen aan voor L.P.G testen materiaal op haarscheurtjes zowel op bedrijfstemperatuur als onder druk slijpen kruk en nokkenassen en doen draai en freeswerk. Reviseren begint met het demonteren en grondig reinigen van een motor. Aansluitend volgt een nauwkeurige controle van alle onderdelen waarbij beoordeeld wordt welk onderdeel aan vervanging toe is of welk onderdeel gereviseerd kan worden maar ook welk onderdeel goed is.
goedkope auto kopen
reviseren/vervoeging WikiWoordenboek.
stofzuiger
Reviseren dynamo's.
Reviseren van dynamo's en levering nieuwe dynamo's.
koelklimaattechniekwebwinkel.nl
Reviseren Reviseren GKN Land Systems.
GKN ontwikkelt en produceert nieuwe aandrijfassen en systemen voor de OEM Original Equipment Manufacturers maar neemt ook gebruikte assen van de werkplaatsen terug. Deze worden professioneel gereviseerd volgens de OE-normen om opnieuw gebruikt te worden in de vervangingsmarkt. Alle onderdelen die nog gebruikt kunnen worden worden gecontroleerd schoongemaakt hersteld en gemonteerd. Restmaterialen worden verwijderd volgens de bestaande milieuvoorschriften en wetten. Reman plant Carcastillo Spain. 1.600 ton per jaar. 1.600 ton minder schroot staal. gereviseerde aandrijfassen 500.000 stuks per jaar.
www.terrasoptimaal.nl
Piano laten reviseren? Gedeeltelijke of complete revisie Vleugel huren? Op zoek naar een nieuwe of gebruikte piano? Voor verhuur verkoop stemmen en reviseren bent u bij Pianova aan het juiste adres.
Totale revisie van het instrument en ook de kast laten wij regelmatig in Polen doen. We hebben goede contacten met een zeer betrouwbaar bedrijf die erg goed reviseren. Daar kunnen wij het zelf meestal niet voor doen. Het instrument wordt hier bij Pianova gehaald en ook weer terug gebracht en een instrument is dan bijna niet van nieuw te onderscheiden. In sommige gevallen krijgt u dan van ons een leeninstrument zodat u gewoon kunt blijven spelen. Er zijn piano's te koop met een Silent systeem maar in alle instrumenten uit onze showroom kunnen wij het ook zelf inbouwen waardoor uw instrument ook met een hoofdtelefoon te bespelen is. Informeer naar de mogelijkheden.
wissellijst
Reviseren van teksten en vertalingen Vertaalbureau.nl. Reviseren van teksten en vertalingen Vertaalbureau.nl.
vertaalfouten mits er een brontekst aanwezig is en de te reviseren tekst dus zelf vertaald is door de klant. implementeren van eventuele stijl en terminologievoorkeuren van de klant. Wij onderscheiden reviseren van proeflezen en redigeren. Een revisieslag kan ook uitkomst bieden als u bij ons een vertaling heeft besteld maar de doeltekst bij nader inzien toch niet goed aansluit op wat u of uw buitenlandse partners voor ogen hadden. We bespreken uw wensen en voorkeuren dan met u zetten indien nodig een termbase en/of stijlgids op en zorgen ervoor dat uw vertaling zo gereviseerd wordt dat ze helemaal naar wens is.
remeha ketel
Revisie techniek Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Reviseren is het controleren en eventueel herstellen van motoren en machines. Ook bij groot onderhoud aan rollend materieel zoals aan treinen spreekt men van revisie. Reviseren is afgeleid van het Franse woord voor herzien. In het bijzonder wordt met de revisie van een motor gedoeld op het zodanig opknappen ervan dat deze weer voor lange tijd kan functioneren. Ook zijn deelrevisies van bijvoorbeeld oldtimermotoren mogelijk. Allereerst worden alle delen schoongemaakt en ontdaan van oliën vetten en andere vormen van aanslag. Daarna worden de onderdelen van de motor gecontroleerd en volgt een analyse van de oorzaak van de problemen. Vervolgens worden de nodige onderdelen gedemonteerd. Als blijkt dat deze na bewerking weer probleemloos kunnen functioneren kunnen ze opnieuw worden gebruikt.
koelkast tafelmodel

Contacteer ons